Direct contact

Meld overlijden

073 613 92 52

24 uur per dag

Home St. Jan Uitvaartverzorging Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Wereldrecord 'Langste stoet van rouwauto's' verbroken door St. Jan Uitvaartverzorging

Nieuw Guinness World Record op 107 rouwauto's.

Baarn, 30 augustus 2012 - De recordpoging van uitvaartverzekeraar Nuvema voor de langste stoet van rouwauto's is geslaagd. Het bestaande record van 51 rouwauto’s - dat dateerde van september 2011 - is op donderdag 30 augustus 2012 verbroken. Van 107 deelnemers was St. Jan Uitvaartverzorging zelfs met 4 rouwauto's vertegenwoordigd. Daarmee is het record ruimschoots overtroffen en verdient het een plek in het Guinness Book of World Records.

"Met onze deelname aan de Nuvema Rouwauto Rit wilden wij het fenomeen rouwvervoer in de schijnwerpers zetten", zegt Rien Bijnen van St. Jan Uitvaartverzorging. "Dat is goed gelukt. Onze rouwauto's zijn ons gezicht naar buiten. Wij besteden veel zorg aan onze rouwauto's en merken steeds meer dat mensen bij een uitvaart bewust kiezen voor een bepaald type auto."

Een sfeerimpressie van de recordpoging en foto's van de deelnemende rouwauto's zijn te zien op www.nuvema.nl/rouwautorit.

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen