Direct contact

Meld overlijden

073 613 92 52

24 uur per dag

Home St. Jan Uitvaartverzorging Historie en toekomst

Historie en toekomst

Even terug in de tijd. In 1964 is Begrafenisonderneming Verachtert ontstaan vanuit taxibedrijf Verachtert. Na 10 jaar is één van de broers Verachtert zelfstandig verder gegaan als St. Jan Uitvaartverzorging. Enkele jaren later bundelden Begrafenisonderneming Verachtert en St. Jan Uitvaartverzorging hun krachten.

Nieuwe rituelen
Vroeger was de begrafenisondernemer vooral ceremoniemeester. Doordat in de huidige maatschappij de rol van de kerk langzaamaan naar de achtergrond verdwijnt, is er veel meer mogelijk. We zien nieuwe rituelen ontstaan en onze rol is nu wezenlijk anders. Samen met u zorgen we voor een persoonlijke uitvaart. Hiermee willen wij ons onderscheiden van de massa. De uitvaartverzorg(st)er organiseert samen met u het complete afscheid.

Kwaliteit
Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn enorm belangrijk. Om u duidelijk te maken waar wij voor staan, is het belangrijk te weten dat St. Jan Uitvaartverzorging als enige uitvaartverzorger in de regio rondom 's-Hertogenbosch wordt ingezet door justitie. U kunt onze medewerkers aantreffen bij diverse zaken waar justitie bij betrokken is. Dat is niet voor niets.

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen